Rexel Handelsbolag

Rexel Handelsbolag är en verksamhet som finns i Botkyrka. I Rexel Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Icho, Jimmi som är född 1988 och har titeln Bolagsman, Icho, Karoline som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rexel Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Rexel Handelsbolag på telefon 070-8624250.

Import & Export samt produktion av livsmedel.

Idag är Rexel Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Rexel Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Rexel Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Rexel Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rexel Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Rexel Handelsbolag har 969712-1110 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.