Jaffna Tour and Exim Handelsbolag

Jaffna Tour and Exim Handelsbolag är en verksamhet som finns i Botkyrka. I Jaffna Tour and Exim Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Muththiah, Siva som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Muththiah, Vijayakalanithy som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jaffna Tour and Exim Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Jaffna Tour and Exim Handelsbolag på telefon 08-53180440.

Reseverksamhet: Flygbiljett, hotell, hyrbil bokning. Försäljning, Import & Export av partyvaror, leksaker, presentartiklar, smycken, kläder, te & kryddor. Tjänster: Festdekoration, borddukning, fotografering, videofilmning och städning.

Idag är Jaffna Tour and Exim Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Jaffna Tour and Exim Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Jaffna Tour and Exim Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-09-29 och Jaffna Tour and Exim Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-09-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jaffna Tour and Exim Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Jaffna Tour and Exim Handelsbolag har 969712-9196 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.