Swe Speenghar Handelsbolag

I Botkyrka finns det ett Handelsbolag som heter Swe Speenghar Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Swe Speenghar Handelsbolag i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Swe Speenghar Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-12-15 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2005-12-01 så har Swe Speenghar Handelsbolag varit registrerat och sedan 2005-12-15 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Swe Speenghar Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Swe Speenghar Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Lagman Lekares v. 32, 145 58, Norsborg. Vi ni istället prata med Swe Speenghar Handelsbolag så kan ni göra det på .

Import och försäljning av leksaker, barnvagnar, barnsängar, väskor, kläder och skor för både vuxna och barn samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nouri, Sanagol som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Rahimi, Golnabi som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Swe Speenghar Handelsbolag har 969715-2370 som sitt organisationsnummer.