Alway Gleaming J&J Handelsbolag

I Stockholms län så finns Alway Gleaming J&J Handelsbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Handelsbolag. Alway Gleaming J&J Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Alway Gleaming J&J Handelsbolag är momsregistrerat sedan2006-06-15 och har organisationsnummer 969718-8333.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-4832788 alternativt besöka eller skicka post till Alway Gleaming J&J Handelsbolag på följande adress Krögarv. 34, 145 52, Norsborg.

Alway Gleaming J&J Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-06-15.

I Alway Gleaming J&J Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Lokalvård, fastighetsservice, diskning, personaluthyrning samt därmed förenlig verksamhet. Bygg, plattsättning och renovering inomhus och utomhus.