TESTEST Handelsbolag

Byggverksamhet VVS samt kylisolering.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TESTEST Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Botkyrka så är TESTEST Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2006-08-14 så skapades TESTEST Handelsbolag och företaget är har ej F-skattsedel.

TESTEST Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-09-07

969720-5657 är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är TESTEST Handelsbolag och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med TESTEST Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 070-6529471 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av Mart Vahter.

Följande personer är på något sätt aktiva inom TESTEST Handelsbolag är Andresson, Ülle Eliné som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Vahter, Mart som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .