Liljegren & Lindesten Technologies Handelsbolag

Handelsbolag finns det flera av i Botkyrka och Liljegren & Lindesten Technologies Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Liljegren & Lindesten Technologies Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Liljegren & Lindesten Technologies Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Liljegren & Lindesten Technologies Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-08-15. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Liljegren & Lindesten Technologies Handelsbolag ska trivas.

I Botkyrka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Företaget kommer bedriva konsultverksamhet inom IT, vidare kommer företaget även att initialt lansera en ny söktjänst på Internet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Liljegren & Lindesten Technologies Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Liljegren & Lindesten Technologies Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Liljegren & Lindesten Technologies Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0768-686985.

Firman tecknas av Liljegren, Patrik Torgny..

De som är på något sätt har med Liljegren & Lindesten Technologies Handelsbolag är Liljegren, Patrik Torgny som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Lindesten, Andreas Lars som är född 1982 och har titeln Bolagsman, .

Liljegren & Lindesten Technologies Handelsbolag har 969720-5830 som sitt organisationsnummer.