SkyddsEngeln Personlig Assistans & Service Handelsbolag

I Botkyrka finns det ett Handelsbolag som heter SkyddsEngeln Personlig Assistans & Service Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar SkyddsEngeln Personlig Assistans & Service Handelsbolag i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

SkyddsEngeln Personlig Assistans & Service Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-11-09 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-09-05 så har SkyddsEngeln Personlig Assistans & Service Handelsbolag varit registrerat och sedan 2006-11-30 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är SkyddsEngeln Personlig Assistans & Service Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med SkyddsEngeln Personlig Assistans & Service Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Rådjursv. 303, 147 34, Tumba. Vi ni istället prata med SkyddsEngeln Personlig Assistans & Service Handelsbolag så kan ni göra det på 070-7529311.

Personlig assistans och service samt rehabilitering. Allt inom städ.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Marsch, Katja Kristiina som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Marsch, Rauni Helinä som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. .

SkyddsEngeln Personlig Assistans & Service Handelsbolag har 969721-0350 som sitt organisationsnummer.