CMK Consulting Handelsbolag

I Botkyrka finns det ett Handelsbolag som heter CMK Consulting Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar CMK Consulting Handelsbolag i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

CMK Consulting Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-10-04 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-10-04 så har CMK Consulting Handelsbolag varit registrerat och sedan 2006-12-14 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är CMK Consulting Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med CMK Consulting Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vreta Gårds v. 72, 147 43, Tumba. Vi ni istället prata med CMK Consulting Handelsbolag så kan ni göra det på 073-9361042.

Konsultering och föreläsning inom pedagogik och teknisk verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nylén Peace, Charlotta Anna Maria som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Nylén Peace, Marc Robin som är född 1975 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen .

CMK Consulting Handelsbolag har 969721-8791 som sitt organisationsnummer.