MindMeld Design Kommanditbolag

MindMeld Design Kommanditbolag är ett bolag som finns i Botkyrka. I MindMeld Design Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahl, Thomas Kjenslie som är född 1967 och har titeln Komplementär, Helsing, Lars Christer som är född 1972 och har titeln Kommanditdelägare, Helsing, Lars Christer som är född 1972 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med MindMeld Design Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå MindMeld Design Kommanditbolag på telefon 073-4055536.

Mindmeld Design är en reklambyrå som med sina kreativa lösningar, vad gäller kampanj och grafik, kan garantera sina kunder synlighet och en slagkraftig framtoning.

Idag är MindMeld Design Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

MindMeld Design Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

MindMeld Design Kommanditbolag innehar ej F-skattsedel och MindMeld Design Kommanditbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MindMeld Design Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

MindMeld Design Kommanditbolag har 969723-4392 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.