Ciftci Pizzeria Handelsbolag

969724-2221 är organisationsnummer för verksamheten Ciftci Pizzeria Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ciftci Pizzeria Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Botkyrka som är den kommunen som Ciftci Pizzeria Handelsbolag finns i.

Ciftci Pizzeria Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-01-24 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ciftci Pizzeria Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-01.

Ciftci Pizzeria Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för Ciftci Pizzeria Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Ciftci Pizzeria Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-58030931 eller genom brev på följande adress:
Vasav. 41, 177 52, Järfälla

Resaturang och pizzeria verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ciftci Pizzeria Handelsbolag och det är Ciftci, Sedat som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Ciftci, Serkan som är född 1975 och har titeln Bolagsman,