N & M Ställningar Handelsbolag

N & M Ställningar Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som N & M Ställningar Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

N & M Ställningar Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-10-25.

N & M Ställningar Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-10-12. Men sedan 2007-11-01 så har N & M Ställningar Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Linv. 2, 145 67, Norsborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på N & M Ställningar Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7345511.

Botkyrka arbetar för att bolag som N & M Ställningar Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för N & M Ställningar Handelsbolag. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Företaget skall bedriva uthyrning, resning och rivning av byggställningar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för N & M Ställningar Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till N & M Ställningar Handelsbolag och det är följande personer, Marinkovic, Nemanja som är född 1987 och har titeln Bolagsman, Marinkovic, Svetislav som är född 1963 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för N & M Ställningar Handelsbolag är 969730-4336.