SureTech Stockholm Handelsbolag

Handelsbolag finns det flera av i Botkyrka och SureTech Stockholm Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SureTech Stockholm Handelsbolag är ett av dem. Statusen för SureTech Stockholm Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

SureTech Stockholm Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-11-29. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SureTech Stockholm Handelsbolag ska trivas.

SureTech Stockholm Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-31. I Botkyrka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Vi ska i första hand hjälpa folk som har problem med sina datorer att felsöka och byta ut trasiga delar samt ominstallera vid behov. Vi kommer även stå till hands för utveckling av webbsidor, samt andra webbrelaterade uppgifter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SureTech Stockholm Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-31.

Idag är SureTech Stockholm Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med SureTech Stockholm Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med SureTech Stockholm Handelsbolag är Andersson, Tommie Gustav som är född 1981 och har titeln Bolagsman, Brännström, Daniel Michael Gunnar som är född 1981 och har titeln Bolagsman, Tornberg, Johan Roger som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Åkerlund, Thomas Alexander som är född 1988 och har titeln Bolagsman, .

SureTech Stockholm Handelsbolag har 969731-4731 som sitt organisationsnummer.