Stig Helmers Gardinstilar

Stig Helmers Gardinstilar hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Stig Helmers Gardinstilar finns. I Botkyrka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Stig Helmers Gardinstilar tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Stig Helmers Gardinstilar har haft sedan 1996-01-01. Stig Helmers Gardinstilar har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stig Helmers Gardinstilar så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-53026289.

Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Stig Helmers Gardinstilar har idag 300404-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Stig Helmers Gardinstilar

Handel samt konsultverksamhet i gardinkultur samt kursverksamhet därtill.

I Stig Helmers Gardinstilar så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Petersson, Stig Bertil Helmer som är född 1930 och har titeln Innehavare av enskild firma, .