Bema-Industri, Berndt Eriksson

I Stockholms län så finns Bema-Industri, Berndt Eriksson. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. Bema-Industri, Berndt Eriksson tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Bema-Industri, Berndt Eriksson är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 300731-XXXX.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-7780227.

Bema-Industri, Berndt Eriksson är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Bema-Industri, Berndt Eriksson så sitter följande personer i styrelsen: ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Flygrelaterad experiment och prototyptillverkning, verktygstillverkning för flyg- och verkstadsindustrin.