Bengt Wenning Järnvägskonsult

310514-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bengt Wenning Järnvägskonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bengt Wenning Järnvägskonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som Bengt Wenning Järnvägskonsult finns i.

Bengt Wenning Järnvägskonsult har varit registrerat sedan 2007-01-25 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bengt Wenning Järnvägskonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-07.

Bengt Wenning Järnvägskonsult är och det finns flera bolag i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för Bengt Wenning Järnvägskonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bengt Wenning Järnvägskonsult så kan ni göra det på telefon genom 08-53026247 eller genom brev på följande adress:

Järnvägs konsult i frågor som berör järnvägens produktionskvalitet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bengt Wenning Järnvägskonsult och det är Wenning, Bengt Åke som är född 1931 och har titeln Innehavare av enskild firma,