Mynt o Medaljservice Thorsten W

Mynt o Medaljservice Thorsten W är en verksamhet som finns i Botkyrka. I Mynt o Medaljservice Thorsten W finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wallström, Börje Torsten som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mynt o Medaljservice Thorsten W så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mynt o Medaljservice Thorsten W på telefon 08-4485035.

Inköp, försäljning, värdering av mynt och medaljer.

Idag är Mynt o Medaljservice Thorsten W av bolagstypen Enskild firma.

Mynt o Medaljservice Thorsten W är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mynt o Medaljservice Thorsten W innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-11-07 och Mynt o Medaljservice Thorsten W är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-11-07.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mynt o Medaljservice Thorsten W så är det följande:

Mynt o Medaljservice Thorsten W har 350827-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.