FRIBERGS EL TJÄNST

FRIBERGS EL TJÄNST är en verksamhet som finns i Botkyrka. I FRIBERGS EL TJÄNST finns det lite olika personer som är förknippade och det är Friberg, Gösta Didrik som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med FRIBERGS EL TJÄNST så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå FRIBERGS EL TJÄNST på telefon 08-53026915.

Installationsverksamhet

Idag är FRIBERGS EL TJÄNST av bolagstypen Enskild firma.

FRIBERGS EL TJÄNST är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

FRIBERGS EL TJÄNST innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-05-05 och FRIBERGS EL TJÄNST är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-05-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FRIBERGS EL TJÄNST så är det följande:

FRIBERGS EL TJÄNST har 351030-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.