RÅVH Handelskonsult

RÅVH Handelskonsult är ett av många verksamheter som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som RÅVH Handelskonsult finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

RÅVH Handelskonsult är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-12-17.

RÅVH Handelskonsult som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-09-04. Men sedan 2003-12-17 så har RÅVH Handelskonsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RÅVH Handelskonsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53180707.

Botkyrka arbetar för att verksamheter som RÅVH Handelskonsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för RÅVH Handelskonsult. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Detaljhandel, marknader, postorder samt husgerådspartyn. Snabba konsumtionsartiklar såsom plastpåsar för matvaror.

Firmatecknare för RÅVH Handelskonsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till RÅVH Handelskonsult och det är följande personer, Hultin, Rolf Åke Valdemar som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för RÅVH Handelskonsult är 351206-XXXX.