EG Consulting

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter EG Consulting. Det finns flera verksamheter som liknar EG Consulting i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

EG Consulting är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-09-06 så har EG Consulting varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är EG Consulting och det finns fler verksamheter som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med EG Consulting så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med EG Consulting så kan ni göra det på 08-53039506.

Projektering, besiktning och kontroll inom VVS.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Gröning, Erland Bertil Emanuel som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

EG Consulting har 360809-XXXX som sitt organisationsnummer.