GÖRAN ERIKSSON, ARKITEKT SAR

I Stockholms län så finns GÖRAN ERIKSSON, ARKITEKT SAR. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. GÖRAN ERIKSSON, ARKITEKT SAR tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

GÖRAN ERIKSSON, ARKITEKT SAR är ej momsregistretat och har organisationsnummer 370313-XXXX.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer).

GÖRAN ERIKSSON, ARKITEKT SAR är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I GÖRAN ERIKSSON, ARKITEKT SAR så sitter följande personer i styrelsen: ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Konsultativ verksamhet inom byggnadsbranschen