LHB Vindkraft

I Stockholms län så finns LHB Vindkraft. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. LHB Vindkraft tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

LHB Vindkraft är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 390226-XXXX.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer).

LHB Vindkraft är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I LHB Vindkraft så sitter följande personer i styrelsen: ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Konsultverksamhet inom etablering av vindkraft, äga och förvalta vindkraftverk samt därmed förenlig verksamhet.