A.M:s El Automatik, Max Aichberger

400719-XXXX är organisationsnummer för företaget A.M:s El Automatik, Max Aichberger. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A.M:s El Automatik, Max Aichberger är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som A.M:s El Automatik, Max Aichberger finns i.

A.M:s El Automatik, Max Aichberger har varit registrerat sedan 1973-10-11 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för A.M:s El Automatik, Max Aichberger så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

A.M:s El Automatik, Max Aichberger är och det finns flera bolag i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för A.M:s El Automatik, Max Aichberger är följande:

Vill ni komma i kontakt med A.M:s El Automatik, Max Aichberger så kan ni göra det på telefon genom 08-7782350 eller genom brev på följande adress:

Idka installations- och reparationsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med A.M:s El Automatik, Max Aichberger och det är Aichberger, Maximilian som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,