LHJ-S-TEKNIK

400912-XXXX är organisationsnummer för bolaget LHJ-S-TEKNIK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LHJ-S-TEKNIK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som LHJ-S-TEKNIK finns i.

LHJ-S-TEKNIK har varit registrerat sedan 1991-11-08 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för LHJ-S-TEKNIK så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

LHJ-S-TEKNIK är och det finns flera bolag i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för LHJ-S-TEKNIK är följande:

Vill ni komma i kontakt med LHJ-S-TEKNIK så kan ni göra det på telefon genom 08-53171690 eller genom brev på följande adress:

Import, försäljning och marknadsföring av temperaturmätutrustning

Det finns olika personer som har en koppling med LHJ-S-TEKNIK och det är Hjelm, Lennart Emil som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,