KURRES GRÄV & TRAKTORTJÄNST

401228-XXXX är organisationsnummer för verksamheten KURRES GRÄV & TRAKTORTJÄNST. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KURRES GRÄV & TRAKTORTJÄNST är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som KURRES GRÄV & TRAKTORTJÄNST finns i.

KURRES GRÄV & TRAKTORTJÄNST har varit registrerat sedan 1979-07-09 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1991-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KURRES GRÄV & TRAKTORTJÄNST så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

KURRES GRÄV & TRAKTORTJÄNST är och det finns flera verksamheter i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för KURRES GRÄV & TRAKTORTJÄNST är följande:

Vill ni komma i kontakt med KURRES GRÄV & TRAKTORTJÄNST så kan ni göra det på telefon genom 08-53026074 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av entreprenadmaskiner

Det finns olika personer som har en koppling med KURRES GRÄV & TRAKTORTJÄNST och det är Andersson, Kurt Ingvar som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,