ULLA NEOGARD

ULLA NEOGARD är ett av många verksamheter som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som ULLA NEOGARD finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ULLA NEOGARD som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1983-01-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ULLA NEOGARD så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7783516.

Botkyrka arbetar för att verksamheter som ULLA NEOGARD ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för ULLA NEOGARD. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Försäljning av kosmetika, hälsokort och smycken samt därmed förenlig verksamhet

Firmatecknare för ULLA NEOGARD är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ULLA NEOGARD och det är följande personer, NEOGARD, ULLA KRISTINA som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för ULLA NEOGARD är 410501-XXXX.