Primus Vård

Primus Vård är ett av många verksamheter som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Primus Vård finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Primus Vård som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-10-22.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Primus Vård så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Botkyrka arbetar för att verksamheter som Primus Vård ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Primus Vård. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Uthyrning av specialutbildade sjuksystrar.

Firmatecknare för Primus Vård är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Primus Vård och det är följande personer, Osswald, Aina som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Primus Vård är 410606-XXXX.