ART-AND-AD., S. LUND

Handel med informations- och kommunikationsmate- rial

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ART-AND-AD., S. LUND vars bolagstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är ART-AND-AD., S. LUND ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1965-03-06 så skapades ART-AND-AD., S. LUND och bolaget är har F-skattsedel ART-AND-AD., S. LUND har haft det sedan 1996-01-01.

ART-AND-AD., S. LUND är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

411013-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är ART-AND-AD., S. LUND och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med ART-AND-AD., S. LUND så går det att nå dem via telefon på 08-6421780 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom ART-AND-AD., S. LUND är Lund, Seth Anders Sigvard som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .