Clean Ice System. Per Arne Björklund

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter Clean Ice System. Per Arne Björklund. Det finns flera företag som liknar Clean Ice System. Per Arne Björklund i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Clean Ice System. Per Arne Björklund är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-06-07 så har Clean Ice System. Per Arne Björklund varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Clean Ice System. Per Arne Björklund och det finns fler företag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Clean Ice System. Per Arne Björklund så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Clean Ice System. Per Arne Björklund så kan ni göra det på 08-6280030.

Försäljning med ismaskiner nationellt och internationellt.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Björklund, Per Arne Gustaf som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Clean Ice System. Per Arne Björklund har 411225-XXXX som sitt organisationsnummer.