ATELJÉ ROLF LINGFJORD

ATELJÉ ROLF LINGFJORD är ett av många verksamheter som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som ATELJÉ ROLF LINGFJORD finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ATELJÉ ROLF LINGFJORD är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-05-02.

ATELJÉ ROLF LINGFJORD som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1979-02-09. Men sedan 1985-01-01 så har ATELJÉ ROLF LINGFJORD varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ATELJÉ ROLF LINGFJORD så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Botkyrka arbetar för att verksamheter som ATELJÉ ROLF LINGFJORD ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för ATELJÉ ROLF LINGFJORD. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Guld- och silverarbeten

Firmatecknare för ATELJÉ ROLF LINGFJORD är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ATELJÉ ROLF LINGFJORD och det är följande personer, LINGFJORD, ROLF INGVAR som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för ATELJÉ ROLF LINGFJORD är 420108-XXXX.