Grödinge Alltjänst

Grödinge Alltjänst är ett av många verksamheter som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Grödinge Alltjänst finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Grödinge Alltjänst är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Grödinge Alltjänst som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-03-05. Men sedan 1997-01-01 så har Grödinge Alltjänst varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Grödinge Alltjänst så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 010-2284966.

Botkyrka arbetar för att verksamheter som Grödinge Alltjänst ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Grödinge Alltjänst. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Anläggningsentreprenader och byggnadsentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Grödinge Alltjänst är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Grödinge Alltjänst och det är följande personer, Svensson, Roland Börje Sigvard som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Grödinge Alltjänst är 420128-XXXX.