BOSSES GRÄV

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter BOSSES GRÄV. Det finns flera verksamheter som liknar BOSSES GRÄV i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

BOSSES GRÄV är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1983-05-09 så har BOSSES GRÄV varit registrerat och sedan 1983-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är BOSSES GRÄV och det finns fler verksamheter som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med BOSSES GRÄV så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med BOSSES GRÄV så kan ni göra det på 0171-464155.

Schaktning och markplaneringsarbeten

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag LUNDBERG, BO LENNART som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

BOSSES GRÄV har 420312-XXXX som sitt organisationsnummer.