sn production

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter sn production. Det finns flera bolag som liknar sn production i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

sn production är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-03-17 så har sn production varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är sn production och det finns fler bolag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med sn production så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med sn production så kan ni göra det på 08-4121410.

Konstnärlig utgformning av kort med hjälp av datateknik för försäljning till varuhus, pressbyråer, tobaksaffärer med liknande sortiment samt uföra skrivjobb som görs med ordbehandlig och annat dataprogram.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Nilsson, Solveig Anna-Lena som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, Nilsson, Lars Konrad som är född 1942 och har titeln Prokurist, .

.

sn production har 420406-XXXX som sitt organisationsnummer.