Annika Öhrström Kretsloppskonsult

I Stockholms län så finns Annika Öhrström Kretsloppskonsult. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. Annika Öhrström Kretsloppskonsult tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Annika Öhrström Kretsloppskonsult är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 421027-XXXX.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-53035223.

Annika Öhrström Kretsloppskonsult är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Annika Öhrström Kretsloppskonsult så sitter följande personer i styrelsen: ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Konsultverksamhet inom miljö, kretslopp och kompostering.