J. Björkblom Byggnadsfirma

J. Björkblom Byggnadsfirma är ett bolag som finns i Botkyrka. I J. Björkblom Byggnadsfirma finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björkblom, Axel Vilhelm Johnny som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med J. Björkblom Byggnadsfirma så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå J. Björkblom Byggnadsfirma på telefon 08-53180420.

Byggnadsverksamhet.

Idag är J. Björkblom Byggnadsfirma av bolagstypen Enskild firma.

J. Björkblom Byggnadsfirma är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

J. Björkblom Byggnadsfirma innehar ej F-skattsedel och J. Björkblom Byggnadsfirma är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J. Björkblom Byggnadsfirma så är det följande:

J. Björkblom Byggnadsfirma har 421130-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.