BYGGNADSFIRMAN ROLF ÅSTRÖM

Byggnadsverksamhet

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BYGGNADSFIRMAN ROLF ÅSTRÖM vars bolagstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är BYGGNADSFIRMAN ROLF ÅSTRÖM ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1975-06-04 så skapades BYGGNADSFIRMAN ROLF ÅSTRÖM och bolaget är har ej F-skattsedel.

430215-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är BYGGNADSFIRMAN ROLF ÅSTRÖM och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med BYGGNADSFIRMAN ROLF ÅSTRÖM så går det att nå dem via telefon på 070-5845787 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom BYGGNADSFIRMAN ROLF ÅSTRÖM är Åström, Rolf Bengt som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .