Muskelverket Trapezius

430318-XXXX är organisationsnummer för bolaget Muskelverket Trapezius. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Muskelverket Trapezius är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som Muskelverket Trapezius finns i.

Muskelverket Trapezius har varit registrerat sedan 1992-07-10 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Muskelverket Trapezius så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Muskelverket Trapezius är och det finns flera bolag i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för Muskelverket Trapezius är följande:

Vill ni komma i kontakt med Muskelverket Trapezius så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Massage, olika behandlingsmetoder såsom klassisk, segment och muskulering. Försäljning av kroppsvårdande produkter såsom oljor, cremer och kosttillskott.

Det finns olika personer som har en koppling med Muskelverket Trapezius och det är Eriksson, Karin Margareta som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,