INSTITUTET FÖR INFOLOGI RP

INSTITUTET FÖR INFOLOGI RP hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där INSTITUTET FÖR INFOLOGI RP finns. I Botkyrka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. INSTITUTET FÖR INFOLOGI RP tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. INSTITUTET FÖR INFOLOGI RP har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till INSTITUTET FÖR INFOLOGI RP så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7781791.

Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

INSTITUTET FÖR INFOLOGI RP har idag 430716-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för INSTITUTET FÖR INFOLOGI RP

Utbildnings- och kursverksamhet inom information, media och visuell kommunikation, författar- och förlagsverksamhet samt därmed förenlig konsult- verksamhet

I INSTITUTET FÖR INFOLOGI RP så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Kjell Rune Erling som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .