BERNT PETTERSSON EL OCH FASTIGHETSSERVICE

BERNT PETTERSSON EL OCH FASTIGHETSSERVICE hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där BERNT PETTERSSON EL OCH FASTIGHETSSERVICE finns. I Botkyrka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. BERNT PETTERSSON EL OCH FASTIGHETSSERVICE tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket BERNT PETTERSSON EL OCH FASTIGHETSSERVICE har haft sedan 1994-01-01. BERNT PETTERSSON EL OCH FASTIGHETSSERVICE har funnits sedan och 1973-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till BERNT PETTERSSON EL OCH FASTIGHETSSERVICE så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-53178115.

Botkyrka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

BERNT PETTERSSON EL OCH FASTIGHETSSERVICE har idag 430928-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för BERNT PETTERSSON EL OCH FASTIGHETSSERVICE

El- och byggnadsarbeten

I BERNT PETTERSSON EL OCH FASTIGHETSSERVICE så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Bernt Åke Lennart som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .