HORJES SKYLTMÅLERI

HORJES SKYLTMÅLERI hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där HORJES SKYLTMÅLERI finns. I Botkyrka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. HORJES SKYLTMÅLERI tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. HORJES SKYLTMÅLERI har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till HORJES SKYLTMÅLERI så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

HORJES SKYLTMÅLERI har idag 440410-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för HORJES SKYLTMÅLERI

Bil- och skyltreklam

I HORJES SKYLTMÅLERI så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Horje, Sven Erik Åke Tarras som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, Horje, Sven Erik Åke Tarras som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .