D-A TEKNIK

Framtagning av elektronikkonstruktioner inklusive prototyptillverkning

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för D-A TEKNIK vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är D-A TEKNIK en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1975-07-31 så skapades D-A TEKNIK och verksamheten är har ej F-skattsedel.

441030-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Botkyrka.

Just nu är D-A TEKNIK och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med D-A TEKNIK så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom D-A TEKNIK är PETERSEN, LARS-GÖRAN som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .