BOTARK

BOTARK är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som BOTARK finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

BOTARK är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

BOTARK som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1990-06-11. Men sedan 1996-01-01 så har BOTARK varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BOTARK så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53037108.

Botkyrka arbetar för att företag som BOTARK ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för BOTARK. Det finns flera företag i Stockholms län.

Konsultverksamhet inom området arkeologi och kartor

Firmatecknare för BOTARK är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BOTARK och det är följande personer, BROSTRÖM, SVEN GUNNAR som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för BOTARK är 441210-XXXX.