WIGGO ERIKSSON

Schaktningsarbeten

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för WIGGO ERIKSSON vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är WIGGO ERIKSSON en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1981-03-05 så skapades WIGGO ERIKSSON och verksamheten är har F-skattsedel WIGGO ERIKSSON har haft det sedan 1994-01-01.

WIGGO ERIKSSON är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

450215-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Botkyrka.

Just nu är WIGGO ERIKSSON och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med WIGGO ERIKSSON så går det att nå dem via telefon på 08-59084296 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom WIGGO ERIKSSON är ERIKSSON, KURT VIGGO som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .