CARL-GUSTAF BJÖRK, RENOVERING

I Stockholms län så finns CARL-GUSTAF BJÖRK, RENOVERING. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. CARL-GUSTAF BJÖRK, RENOVERING tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

CARL-GUSTAF BJÖRK, RENOVERING är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 450314-XXXX.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer).

CARL-GUSTAF BJÖRK, RENOVERING är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I CARL-GUSTAF BJÖRK, RENOVERING så sitter följande personer i styrelsen: ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Renovering av fastigheter samt snickeri-, målnings- och tapetseringsverksamhet