Hundträning Lena Wahlstedt

Hundträning Lena Wahlstedt hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Hundträning Lena Wahlstedt finns. I Botkyrka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Hundträning Lena Wahlstedt tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Hundträning Lena Wahlstedt har haft sedan 2005-11-17. Hundträning Lena Wahlstedt har funnits sedan och 2006-01-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hundträning Lena Wahlstedt så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-53188781.

Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Hundträning Lena Wahlstedt har idag 450324-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hundträning Lena Wahlstedt

Kursverksamhet inom hundträning. handel med anknytning till hund, utrustning och kurslitteratur.

I Hundträning Lena Wahlstedt så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wahlstedt, Lena som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .