ALLÉGÅRDENS FOTVÅRD

450414-XXXX är organisationsnummer för bolaget ALLÉGÅRDENS FOTVÅRD. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ALLÉGÅRDENS FOTVÅRD är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som ALLÉGÅRDENS FOTVÅRD finns i.

ALLÉGÅRDENS FOTVÅRD har varit registrerat sedan 1992-06-05 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ALLÉGÅRDENS FOTVÅRD så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ALLÉGÅRDENS FOTVÅRD är och det finns flera bolag i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för ALLÉGÅRDENS FOTVÅRD är följande:

Vill ni komma i kontakt med ALLÉGÅRDENS FOTVÅRD så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Fotvård

Det finns olika personer som har en koppling med ALLÉGÅRDENS FOTVÅRD och det är KARLSSON, BRITT YVONNE som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,