Accsis - Bygg

Accsis - Bygg är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Accsis - Bygg finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Accsis - Bygg som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-04-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Accsis - Bygg så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Botkyrka arbetar för att företag som Accsis - Bygg ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Accsis - Bygg. Det finns flera företag i Stockholms län.

Byggverksamhet.

Firmatecknare för Accsis - Bygg är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Accsis - Bygg och det är följande personer, Wettergran, Inga Veronica som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Accsis - Bygg är 450905-XXXX.