LABTEKNIK B.M. ROERAADE

LABTEKNIK B.M. ROERAADE är en verksamhet som finns i Botkyrka. I LABTEKNIK B.M. ROERAADE finns det lite olika personer som är förknippade och det är Roeraade, Ingrid Britt-Mari som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med LABTEKNIK B.M. ROERAADE så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå LABTEKNIK B.M. ROERAADE på telefon 08-53037641.

Tillverkning och försäljning av glasartiklar och instrumenttillbehör för laboratorier och sjukhus

Idag är LABTEKNIK B.M. ROERAADE av bolagstypen Enskild firma.

LABTEKNIK B.M. ROERAADE är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

LABTEKNIK B.M. ROERAADE innehar ej F-skattsedel och LABTEKNIK B.M. ROERAADE är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1975-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LABTEKNIK B.M. ROERAADE så är det följande:

LABTEKNIK B.M. ROERAADE har 451110-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.