Brollans Rör

Brollans Rör är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Brollans Rör finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Brollans Rör är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Brollans Rör som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-10-03. Men sedan 1998-01-01 så har Brollans Rör varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Brollans Rör så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7787802.

Botkyrka arbetar för att företag som Brollans Rör ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Brollans Rör. Det finns flera företag i Stockholms län.

Handel, import och export av VVS-material såsom VVS-armaturer och elektronik såsom dataprodukter och datatillbehör.

Firmatecknare för Brollans Rör är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Brollans Rör och det är följande personer, Brolin, Sven Anders som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Brollans Rör är 460513-XXXX.