TUMBA SKOGS MINI VERKSTAD

Knivslipning och därmed förenliga reparationer

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TUMBA SKOGS MINI VERKSTAD vars bolagstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är TUMBA SKOGS MINI VERKSTAD ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1985-04-16 så skapades TUMBA SKOGS MINI VERKSTAD och bolaget är har F-skattsedel TUMBA SKOGS MINI VERKSTAD har haft det sedan 1994-01-01.

TUMBA SKOGS MINI VERKSTAD är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

460617-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är TUMBA SKOGS MINI VERKSTAD och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med TUMBA SKOGS MINI VERKSTAD så går det att nå dem via telefon på 08-53068030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom TUMBA SKOGS MINI VERKSTAD är HOLMQVIST, CURT SVEN SIXTEN som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .