Anor Bygg

Enskild firma finns det flera av i Botkyrka och Anor Bygg är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Anor Bygg är ett av dem. Statusen för Anor Bygg är att Bolaget är aktivt.

Anor Bygg är ett Enskild firma och skapades 2004-09-02. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Anor Bygg ska trivas.

Anor Bygg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16. I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bygg och entreprenad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anor Bygg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16.

Idag är Anor Bygg och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Anor Bygg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6519003.

.

De som är på något sätt har med Anor Bygg är Lundberg, Lars Anor som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Anor Bygg har 460915-XXXX som sitt organisationsnummer.